Galey on-unit prøveversjon


Del denne artikkelen med vennene dine:

Eksempel på en amatør søk etter et SURRE UNITARY-system
Basert på prinsippene i et fransk patent.

Av JC V amatør forsker og entusiast ulike elektroniske samlinger, tidligere tekniker, tidligere amatør, som vil prøve med ord oppriktige å presentere begynnelsen av eksperimentet sitt .Jeg ønsker å si at min redigering faktisk kan ha noen likhetstrekk med montasjer publisert på nettet, men av en eller annen grunn at jeg vil demonstrere videre, er vi alle på dette området nesten pålagt å bruke nesten det samme materialet med noen forskjeller i redigering. Jeg vil klargjøre at jeg henviste til PATENT GALEY for De grunnleggende prinsippene for operasjon fordi det er et fritt patent og FRANSK SURKROIT, er derfor godt forklart bortsett fra ett eller to små ubetydelige hull som jeg forbyder å dømme.

For nysgjerrige personer vil du se at Galey-patentet bruker en gammel type transformatorhylse som må bearbeides med stor presisjon for å kunne sette inn magnetmagneten, og også bearbeide en intern transfo-seksjon for strømningsdebøyningen. magneten og meget kostbart .Jeg benyttes derfor en dual c-type transformatorhuset, men med en resonansfrekvens på mellom 50hz og 500hz for praktisk grunn og opphold i den tid og ånden av den patent Galey, er spolen posisjon også som minner om side, men jeg tror at for den humoristiske side (alle kopiert alle) .De dusinvis og dusinvis av patenter av denne typen kan finnes på INPI eller andre, tyske patenter, engelsk, japansk ekt alle viser nesten identisk posisjonering. Så jeg tror at i dette området har ingen monopol på noe unntatt for å beskytte av et PATENT Oppfinnelse hvis det virker som er i lov og regler. Det er det viktigste som er sagt. Men det siste er at jeg tror den ekstreme glede av denne undersøkelsen, enten det er amatør eller profesjonelt. Målet med min ydmyke begynnelse på eksperimentet som amatør er å prøve å for å få en ide om hvordan denne typen enhet fungerer (fordi jeg synes at det var rundt dette systemet en mediatisering ut av proporsjon i lys av de oppnådde resultatene) og spesielt ikke i stand til å ha en undersøkelse; Ønsker at mange andre interesserte mennesker prøver å gjenoppta samme type erfaring og om mulig å utveksle informasjon.

-Research i flere trinn for å prøve å verifisere ektheten av driften av
Statisk elektromagnetisk generator av elektrisk strøm (fortsatt i henhold til Galey patentets ideer)

Målet: Bruk magnetismen eller magnetiseringsfeltet til en magnet for å indusere en transformertype struktur (se 1 bilde), laget av ark med høy permeabilitetskoeffisient og lavest mulig remanensrate.

Vi må prøve å komme på såkalte utgangsspoler (se 1-bilde)
høyere spenning og nåværende gevinster enn de som er matet til primærviklingene (se 2 og 3-bilder) av strukturenDen meget høye feltmagneten (neodymium-type) bytte ut den primære transformatorens primærvikling .Den servere "plater" på transformatoren struktur for å variere fluks for magneten å indusere alternativt uttaksvindinger. resultatet med en del av den overskuddsenergi oppnås kan det være mulig å opprettholde systemet i en tilstand av selvforsyning som gir fra en autonom elektrisk generator .L'opération er ikke nødvendigvis utopisk hun ber å bli opplevd og hvem vet kan forstyrre noen prinsipper for energibesparelse.
Så for å se ??

1er: Magneter.
For femti år konstant utvikling har skjedd i produksjon av magneter, vi gikk fra bløtt stål og ferrite magneter to eller tre tiår til krefter 50Ka / m 2000 selv 5000Ka / m for neodym .Og de blir forbikjørt er allerede snakk om 30000Ka / m og mer makt til spille blir ekstraordinært farlig for sine manipulasjoner i stand til å trekke fingeren og jeg vet hva jeg mener. (magnet min redigering vises i oransje på preparatkroppen), (se 4 og 5-bilder)

2eme: Strukturene eller transformatoren

Jeg bruker en type transformator dobbelt-c (se 1 bilde) lavfrekvens type 50hz 500hz som jeg kunne gi adressen til forhandleren og magneten, men det er flere i Frankrike.
Andre anordninger ved hjelp av transformatorer eller kjerne-å arbeide med høyere frekvens 10khz til 100khz gjennomsnitt og med nabo utbytter i forhold til 90 95% .Dette transformator er basert på metaller så som silisium og andre sjeldne metaller som muliggjør oppnå med svært høy permeabilitet koeffisienter: transformatorkrets slippe gjennom og indusere maksimal ved et felt Vi kan også snakke om motvilje.
Transfos har også utmerket negativ remanens: beholder ingen magnetiseringseffekt etter å ha blitt indusert.

3eme: Elektronikken består av en bryter krets typen vekslet ganske standard som kontrollerer "mekanisk sluttstykke av to MOSFET transistorer akseptere spenninger i 250 30 volt watt .Jeg satt bilder av min prototype eller en ser magneten neodym god størrelse limt nordsiden, og sør magnetiske utvidelser på to formanter en hjerte (se bilder 6, 7 og 8) for å øke fleksibiliteten i bevegelse av strømningen i nevnte dobbeltport-c struktur.

Problem sa en forsker seriøs amatør eller proff trenger ikke å skjule det øyeblikket den er full av problemer og i dette tilfellet, det er det som skjer med meg. Neodym-magnet som anvendes er så sterk at jeg ikke kan skyve induisants feltstrukturen fordi jeg har et problem av viklinger i det antall vindinger og tråddiameteren for å brukes spesielt som jeg ønsker å omgå 50 til 100 hz .I utsparing har en pro 0 150 tilførsels volt og ampere 0 3 til .if en bruker kan gi meg en indikasjon med hensyn til størrelsen av kveilen type transformator benyttes, antallet av svinger til vind, takk på forhånd.

Til slutt vil jeg gjerne gjøre en kritisk misforståelse ganske skuffet om et patent arkivert på en generator kalt MEG og patentert i USA i år 2 som var å bli kalt bli solgt svært raskt sikret samme sak skjedde med luft bil Tabletter og mange legender kjører på ulykkeshistorier ect ....... Vel, jeg tror nei! Med mediene hype rundt disse to eksemplene i år tror jeg sterkt at ingen styrke i verden kunne ha forhindret HVOR ER jeg, er jeg overbevist. Vi hevder mange kriger for olje som er dømt til å forsvinne veldig raskt. Og jeg garanterer at vi umiddelbart finner investorer. Mange land i en situasjon med ikke-energi ville være takers umiddelbart, så mysterium ????

Takk til Christophe Martz for å la meg uttrykke meg selv på hans nettsted, vi venter på informasjon og er klar til å gi den. JC V

Klikk her for å snakke med forfatteren.


Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *