Motoroljer, tilsetningsstoffer og super-smøremidler 3


Del denne artikkelen med vennene dine:

Oljer og tilsetningsstoffer: et bryllup mer enn delikat! Del 3

TETE TECHNOLOGY. Tekst og bilder: Marc Alias

Nøkkelord: additiv, fett, superhuiles, smøring, liv, avløp, syntetiske oljer, testing, testing, standarder, Electrosyntec.

Les 2-delen

Tester og uten anklage.

Eksklusivt, fikk jeg lov til å se flere lab analyse rapporter forskning Fuchs England, og jeg kunne se at det overveldende sannheten. Utallige tilsetningsstoffer fra USA vanligvis med navn så forskjellige som touts venter på sine ofre ... Så, mine modige testprosjekter tilsetningsstoffer på mine egne biler stoppes umiddelbart og sendt til laboratoriet for analyse Silkolene!

Men det var allerede for sent å girkassen min BX TZDT mens du viser 250 000 km under tortur av et tilsetningsstoff for mindre enn 2 år og bare 20 000 km dekket med mer enn oppløsning femte spor til saltsyre !! Aldri sett Citroën verksted Brive-forhandler.

Hvordan kunne vi komme hit?

Ved Paris-bilutstillingen i 2002 mottok jeg prøver av forskjellige tilsetningsstoffer, variert og voldsomt farget for å skille dem fra.

Dette er en vanlig praksis med alle journalister siden deres promotorer håper på gunstige infomercials og fremfor alt mye billigere enn sidene med annonseringstidskrifter eller jeg skriver!

Ikke krympet fra min nysgjerrighet og min forpliktelse som en fryktløs journalisttester, jeg la 5% i volum av et velkjent additiv i min girkasse. Ingenting bemerkelsesverdig i løpet av 1-året da har plutselig rapporter blitt svært vanskelig å passere. Operasjonen er ikke i det hele tatt komplisert og er lærer sertifisert i vedlikehold av BAC Car Maintenance (STI / GM / B for kjennere), så jeg drev min gearkasse selv hvis oljen hadde bare 4 år gammel.

Til min overraskelse var en væske som væske som vann drenering! Ikke rart at rapportene er så vanskelige å passere, men jeg vil ikke si så mye om denne fantastiske lukten akrid, veldig nær saltsyre ...

Kort sagt! Fyller med en 100% Syntetisk Carrefour olje (så Mobil) og her er jeg igjen. Ikke for lenge ...

Til tross for den høye kvaliteten på den nye oljen, skaden allerede var for avansert og returnere Paris Motor 2004 i Paris, fant jeg meg selv kystfart ved forbikjøring i 5 th på et fylke med ingen foran, heldigvis. Den høyt hvesende utstedt ved denne anledningen forlatt ingen tvil om årsaken og jeg gikk på 4 40 th km gjenstår før Citroën forhandler som fant Brive, med mistenksomhet og forbauselse, omfanget av skaden.

Faktisk, BX TZDT som jeg bruk for testing av additiver, er en super pålitelig kjøretøy mekanisk i stand til å 600 000 til 700 000 km med den samme drivlinjen som en rekke andre biler av den tiden! Jeg gjorde min plikt og trofast mot teknisk journalist, det gjorde jeg ikke nøle med å be om ytterligere analyse med John Rowland som jeg allerede var å kommunisere til en pågående olje test sykkel for en annen nasjonal bi ...

Couacs tilsetningsstoffer.Svaret fra Silkolène-laboratoriet er klart ... Til tross for at 3 tømmer måneder før sluttbrudd, og uten rabatt av tilsetningsstoffer, finner vi fortsatt spor av disse skyldige klorerte paraffiner med kjente bivirkninger! Skaden som førte til min feil kunne godt komme fra den kjemiske reaksjonen mellom spor av vann som finnes i hvilken som helst olje i bruk og jern per klorid (kjent i elektronikk, angriper det voldsomt kobberet og dets legeringer!) Syntetisert av varme av de høye kontakttrykkene i fløytene med klorerte paraffiner av additivet.

Selvfølgelig, ved produsenten av tilsetningsstoffet, nekter vi ethvert ansvar for ikke å betale noen reparasjoner og spesielt for å holde et godt bilde på produktet. I tillegg er vi truet med prøvelser og trusler fra John Rowland og meg siden jeg er et veldig pinlig offer, en journalist og INSA ingeniør i maskinteknikk, dessuten!

I alle fall, en god avtale for den berømte advokaten som spesialiserer seg på bilvirksomhet, hadde du anerkjent Eric Caumont, som fortsatt er en av de informerte om de mulige konsekvensene av denne artikkelen ...

Samtidig, på sykkelen min Kawasaki ZX6R vise 2001 10 000 mindre enn km, så jeg mistet nesten 1% makt etter å ha lagt Lubycil denne tiden som hevdet en økning i dreiemoment og effekt opptil 10% !

Amazing! Om to hjul, en preparator Salindres, så gearkassen til en motorsykkelkrasj-nettkraftbænk under de grusomme øynene til den kommersielle som hadde lagt til sitt mirakeladditiv til demonstrasjonsformål.

Går tilbake til bilen, en erfaren mekaniker of St Tropez meg sa at de demonterte en motor R8 Gordini utrolig korrodert fordi traktat med X2S tilsetningsstoff, en annen enkel felle å kjøpe ved siden av Cogolin ... Mange andre motorer og boks hastigheter har vært ofre for disse etsende tilsetningsstoffer 4 klasse) ( se del 2 ) men ingen mistenker siden det mirakuløse additivet er ute av spørsmålet ved ... definisjon.

Les den siste delen

illustrasjoner


Klikk for å forstørre. En nylig fortrolighetsprotokoll for en teknisk rapport fra Energie Release som inneholder mange elementer, forbyder meg å publisere mer enn dette sikkerhetsarket. Hun nevner 60% av klorerte paraffiner (på tysk) hva kommersiell nekter ikke lenger! Når det gjelder bivirkningshemmere, kjenner John Rowland dem godt, men deres virkninger er utilstrekkelig ved temperaturene i motoroljer og i lange perioder mellom oljeskifte ... Skader på disse klassiske bruksområder!


Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *