Vanninjeksjon på Renault Laguna 2.2 bensin


Del denne artikkelen med vennene dine:

God kveld alle!

Etter noen få netter med refleksjon, dro jeg, jeg begynte på eventyret.
Jeg vil poste her gradvis, slik at du kan følge eventyret mitt for steg. Jeg vil prøve å sette bilder, det er fortsatt mer å snakke enn en lang tale.

Så jeg brukte de første 2-trinnene, som besto av å finne den beste plasseringen for reaktoren, og å finne eller forbinde det pantoniserte luftinntaket.

For reaktoren er det etter min mening den enkleste å sette den i stedet for katalysatoren. Ulempen er at det handler om 1m eksosrør, men fordelen er at det er veldig enkelt å få tilgang til når bilen er på broen, og fremfor alt er det nok å avvike 3 bolter for å demontere det .... Uansett har jeg hatt problemer med å sette reaktoren før, fordi det er svært lite plass.Så jeg gikk til en pause, og jeg klarte å finne nesten samme katalysator, det er bare røret som kommer ut av katalysatoren og 1m vil plugge inn lenger inn i lyden som er for lang, men det vil bli lett å kutte!

Så jeg kan dekapitere katalysatoren, snu honningkassen, og jeg får all den plassen det tar å plassere reaktoren. På temperaturnivået, selv om jeg er litt langt fra eksosrør, tror jeg det skal fortsatt gå høyt, siden en katalysator trenger en høy temperatur for å operere. Hvis det ikke er nok, isolerer jeg ...

For inntaksluftinntaket innser jeg at det blir en bris. Faktisk har jeg 2 luftinntak på samleren. Den første er den hvis åpning er modifisert av sommerfuglen, selv drevet av gasspedalen.

Og 2eme, mye mindre, er den for sakte bevegelse. Det er en servomotor styrt av datamaskinen som styrer dette luftinntaket, for å regulere luftstrømmen til tomgang.
Hvilket betyr at det første luftinntaket er helt lukket ved tomgang.

Så jeg legger luftinntaket på inngangen for tomgang, fordi slangen som forbinder kollektorfilteret, er veldig lett å få tilgang til, og dens indre diameter er omtrent 10mm. Så jeg trenger ikke å venturi, fordi den suger allerede sterkt.

Jeg kan til og med drømme litt og fortelle meg at pantone systemet også vil jobbe i slowmotion! Smile

Nå er 3eme-scenen selve reaktoren. Jeg laget 2 DIY butikker, jeg fant en stålrør diameter 20mm, tykkelse 1.25mm. Innerdiameteren er 17.5mm.
Ved ulemper har jeg ikke funnet noe å gjøre reaktorens stang. De hadde ikke en stålstangdiameter 15mm. Jeg tror det er diameteren jeg trenger, fordi det ville skape mellomrom mellom stangen og 1.25mm-reaktoren.

Så jeg har ennå ikke kjøpt røret, fordi jeg må finne først hva jeg skal gjøre stangen.
I alle fall tror jeg at jeg skal stå på stål, fordi det er fortsatt ikke tydelig at rustfritt stål fungerer.

Å følge ... ..


Følgende: vanninjeksjon på Renault Laguna bensin 2.0L

Klikk her for å få tilgang til alle vanninjeksjonsarmaturer

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *