Vanninnsprøytning på Renault 21


Del denne artikkelen med vennene dine:

For kommentarer vil jeg fortelle deg først og fremst takk fordi din rapport fra studentingeniør var min sengebok i løpet av mine kvelder og min uke med ferie som tillot meg bedre å forstå disse fenomenene før du setter meg i aksjon, 4H for reaktorposisjonering (kjøpt fra APTE). Da må jeg si at jeg brukte 4 ha gjøre denne bobleren med oppvarming (som ikke lenger er nyttig for ingenting) og sett opp en elektronisk automatisk fylling som fungerer veldig bra bortsett fra på en bil (" har lidd ... fordi det er - til massen ...)
og leter etter en løsning jeg gjorde vedlikehold av bilen og det umulige å rengjøre demontert oljefilteret så: THE BULLEUR A VIRER
og jeg gikk på forgasseren base (garantert enkelhet) i 3 H det var det med unntak av bilder fordi det ikke gjør for jeg har ingen bro, og tweaks: starter grundig og maks åpning av ventilen og en stor duk som et filter luft som gir meg 50cl / 100km vann forbrukes og tilsynelatende av 18 28% i drivstofføkonomi (fortsatt kjører) jeg sa at det var min kone som i viser mer å gå på jobb 85km / dag og finner at motoren er mer fuid at bedre og kjører bedre, jeg gjorde en test stoffet har stoppet opp, og etter turn konto virker det som maks hastighet å øke med 200 omdreining / minutt, men jeg har ikke lyst til å gjøre det. For resten vil jeg utstyre en Nissan Vanette som jeg vil ha et øyeblikk, jeg vil holde deg informert om du vil.
ser deg snart og takk igjen


vanninjeksjon på Renault 21

Forum for eksperimenter og forsamlinger doping og injeksjon av vann i motorer

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *