Ord, ord, ord: fortsatt ord alltid ord


Del denne artikkelen med vennene dine:Det er faktisk på denne luften at Ademe lanserte sin siste kampanje: Energibesparelser. La oss gjøre det raskt, det varmer!

Men et lite skritt tilbake er nødvendig for å bedre forstå mitt syn på denne organisasjonen.

11 oktober 2001, jeg støttet prosjektet mitt på slutten av studiet om prosessen Pantone foran 30-personer (eksepsjonelt faktum for et enkelt forsvar for prosjektet av slutten av studier) i ENSAIS. Konklusjonen av dette arbeidet (en stor del av denne er tilgjengelig på dette nettstedet) var at mange lovende aspekter krevde videre forskning, særlig på forurensningsnivå. Tydeligvis kunne mange av Pantones krav ikke bekreftes (og fortsatt ikke), men mange aspekter krevde videre studier.

Søker at jeg åpenbart var klar til å utføre under en forlengelse av læreplanen min. Jeg påminner deg, for informasjon, det ANVAR var en prosjektpartner, men kunne ikke støtte individuelle prosjekter: et selskap, en offentlig institusjon eller en forening måtte søke om hjelp. Siden jeg ble uteksaminert, tilhørte jeg ikke ENSAIS lenger. Jeg var derfor en enkel person ... ikke kvalifisert for et ANVAR-tilskudd.

En uke senere kontaktet jeg ADEME for å spørre dem sporet som skulle følges, jeg la dem sammen sammendraget (også tilgjengelig på dette nettstedet) av prosjektet mitt. Det eneste svaret jeg mottok, 4 måneder senere angir jeg, var kvittering for kvittering, jeg sitater: "Vi har mottatt forespørselen din og videresendt til transportavdelingen. Har de kontaktet deg? "
Svaret var åpenbart nei, så jeg skyndte meg å svare på denne e-posten ved å spørre dem igjen tilnærming til å følge utviklingen av dette prosjektet. Jeg venter fortsatt på svaret på denne e-posten! Disse hendelsene er fra februar 2002, alle e-postmeldinger har blitt holdt som bevis på min gode tro.

Jeg vedlegger også en kopi av en faks som viser at ADEME er klar over denne forskningen, men hun har ikke gjort noe (om meg) for å hjelpe dem, i det minste i utseende!

Se faks kopien av Ademe

Til slutt vil jeg si: det er opp til deg å gjøre opp ditt eget sinn. Jeg ville ikke noe mer enn å kunne jobbe med dette systemet (og dets derivater) for å forstå og forbedre det, men det ser ut til at det ikke er mulig i dette landet. Alt dette i et permanent hykleri ...

Så hvor er forskningsfriheten i vårt land?


Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *